PROMO: Tot 6 weken gratis en geen instapkosten.  Grijp je voordeel!

Jims Kortrijk versterkt aanbod met kiné

Jims Kortrijk versterkt aanbod met kiné

Jims breidt gezondheidsaanbod uit met samenwerking topsportkiné SPRS

In onze recent vernieuwde Jims Club in Kortrijk kan je nu ook terecht voor kinesitherapieondersteuning. Topsportkiné SPRS biedt er zijn expertise aan in vier nieuwe zorgruimtes. Deze samenwerking brengt de expertise van Jelle Duthoit en zijn team – bekend van Team Belgium, de Belgian Cats en Sport Vlaanderen – naar onze clubs.

Het is een testproject dat in 2025 ook uitgerold zal worden in Jims Kuurne, met de mogelijkheid tot verdere uitbreiding naar andere clubs.

Dit markeert een belangrijke stap in onze missie om gezondheid en fitness te integreren.

Kiné en fitness: een krachtige combinatie

Met vier nieuwe behandelruimtes in Jims Kortrijk worden zowel leden van de club als externe patiënten verwelkomd door de sportkinesisten van SPRS.

Een echte win-win. Leden die tijdens hun workout ongemakken voelen, kunnen meteen advies vragen aan een professional en waar nodig een aangepast trainingsprogramma krijgen. Het doel is om leden te helpen blijven bewegen, zelfs wanneer ze blessures hebben, met de focus op wat ze wél kunnen doen.

Ook voor de kinesisten van SPRS biedt onze infrastructuur veel nieuwe mogelijkheden voor hun patiënten

Een bredere visie op gezondheid

Deze samenwerking is slechts één stap in Jims' bredere gezondheidsstrategie, waarin we samenwerken met zorginstellingen en ziekenhuizen.

We willen een aanvulling zijn op het klassieke zorgsysteem door een brug te slaan tussen preventieve gezondheidszorg en fitness. Zo werken we al samen met ziekenhuizen zoals Maria Middelares in Gent, Sint-Maria Halle en het Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk.

We zijn er trots op om een rol te spelen in het verbeteren van het welzijn van onze leden en de bredere gemeenschap.

Eerst Jims eens gratis uitproberen? 

Vraag jouw gratis probeerpas hier aan.